Marie's Hälsa -
 
 
Hej!
 
Jag har ända sedans barnsben haft ett nyfiket sätt att se på människor och livet.  Det är det som gjort att jag valt att arbeta med människor, hälsa och utveckling. Jag tycker det är så fint att se varje människas alldeles unika personlighet. 
 
Min nyfikenhet förde mig utomlands, där jag blev kvar i många år. Jag arbetade i flera år inom restaurangbranschen innan jag bytte bana och utbildade mig till naturterapeut och i Stockholm läste jag sedan vidare till Ayurvedisk hälsorådgivare, medicinsk massageterapeut och Ayurvedisk masageterapeut.
 
Jag tror starkt på att vi alla måste hitta vår egen väg här i livet. Det är bra om vi kan lära oss att lyssna inåt och lära känna oss själva på riktigt. Jag har inte alltid varit så bra på det, och det ledde till  en hel del hälsoproblem. Men nu har jag lyckats finna en bra balans i livet med hjälp av yoga, meditation och Ayurveda och jobbar med att dela med mig av mina erfarenheter och min kunskap.


Hos mig får du få hjälp och inspiration till att ta ansvar över ditt liv, så att du kan leva det på riktigt med ett öppet hjärta och en starkare medvetenhet.
 
Varmt välkommen!